Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، جزئیات پذیرش دانشجو بدون کنکور در این دانشگاه را اعلام کرد و گفت: متقاضیان می‌توانند تا 20 رشته را براساس وضعیت رشته تحصیلی خود انتخاب کنند.

حجت‌الاسلام فرج‌الله براتی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با اعلام شرایط و جزئیات پذیرش دانشجو بدون کنکور در دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان اظهار کرد: پذيرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی(پیوسته و ناپیوسته)  و کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹  از 5 مرداد آغاز شده و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مرکز  سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

azmoon.org ثبت‌نام کنند.

وی با اشاره به فعال بودن 600 رشته کاردانی و کارشناسی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان گفت: متقاضیان می‌توانند  تا 20 رشته را براساس وضعیت رشته تحصیلی خود انتخاب کنند.

بیشتر بخوانید:

جذب و پذیرش بیش از 50 دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان همچنین به شیوه‌‌نامه تحصیل همزمان در دو رشته غیرپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: پذیرفته‌‌شدگان و دانشجویان در هریک از مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی پیوسته علاوه بر تحصیل حضوری یا مجازی در مقطع و رشته فعلی خود می‌‌توانند در یک رشته دیگر در همان مقطع تحصیلی یا در مقطع تحصیلی پایین‌تر به‌طور همزمان تحصیل کنند.

براتی، مطالعه  دفترچه راهنمای ثبت‌نام در سامانه، ارائه مدارک دیپلم نظام جدید و پیش‌دانشگاهی حداكثر تا پایان شهریور، ارائه مدارک ديپلم نظام قديم يا كاردانی را برای ثبت‌نام ضروری خواند.

نحوه ثبت‌نام و پذیرش داوطلبان  غیرایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان

وی با تأکید به اینکه درج معدل در سامانه اجباری است و براساس آن نیز پذیرش دانشجو صورت می‌گیرد، متذکر شد: داوطلبان ديپلم فنی و حرفه‌ای يا كارودانش نظام آموزشی و ديپلمه‌های فنی و حرفه‌ای و كارودانش نظام قديم هنرستان كه دارای مدرک پيش‌دانشگاهی يا كاردانی بوده، اما فاقد معدل كتبی ديپلم هستند، باید معدل كل ديپلم متوسطه خود را عيناً در فرم ثبت‌نام درج کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان تأکید کرد: وجود هرگونه مغایرت در درج معدل با معدل مندرج در مدرک فارغ‌التحصیلی مانع ادامه تحصیل داوطلب  می‌شود.

براتی درباره نحوه ثبت‌نام و پذیرش داوطلبان  غیرایرانی بیان کرد: داوطلبان غیرایرانی که دارای کارت تردد هستند مانند داوطلبان ایرانی از طریق سامانه مرکز  سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تهیه کارت اعتباری و کد پیگیری اتباع خارجی می‌توانند بدون هیچ مشکلی ثبت‌نام کنند و داوطلبان غیرایرانی که کارت تردد ندارند(غیرمقیم) برای انجام فرایند ثبت‌نام به سامانه www.fstudent.iau.ir مراجعه و مراحل ثبت‌نام را تکمیل کنند.

وی با بیان اینکه به منظور رفاه حال داوطلبان پذیرفته شده، شهریه سال اول تحصیلی هنگام ثبت‌نام از دانشجویان دریافت نمی‌شود، تبیین کرد: این  داوطلبان پس از معرفی به بانک عامل، از تسهیلات (وام) قرض‌الحسنه با کارمزد پایین بهره‌مند می‌شوند.

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان پذیرش دانشجو بدون کنکور داوطلبان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان دانشگاه آزاد اسلامی پذیرش دانشجو ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۴۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمار زیادی از دانشگاه‎های مرکزی محدودیت پذیرش دانشجو دارند

به گزارش خبرنگار مهر، وجیه الله پارسا ظهر چهارشنبه در دهمین جشنواره جهادگران علمی و فناوری بسیج استان مرکزی اظهار کرد: ۴ هزار دانشجو در چهار دانشکده فنی و حرفه‌ای استان مشغول تحصیل هستند.

وی افزود: بیش از ۲۵ درصد مفاخر سطح کشور از استان مرکزی هستند همچنین این استان قطب چهارم صنعتی کشور و قطب دانشگاهی به شمار می‌رود و بیش از ۶۰ مرکز دانشگاهی با بیش از ۶۰ هزار دانشجو در سطح استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

پارسا با تاکید بر اینکه امروزه ضرورت آموزش‌های مهارتی بر کسی پوشیده نیست، گفت: در برنامه هفتم مقرر شده سهم آموزش‌های مهارتی به ۴۰ درصد برسد در حالی که اکنون این سهم ۱۶ درصد است.

وی با تاکید بر اینکه متأسفانه بسیاری از دانشگاه‌های استان با محدودیت پذیرش دانشجو مواجه هستند، گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای با افزایش پذیرش دانشجوها روبرو بوده و قرار است عنوان دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان دانشگاه ملی مهارت نیز تغییر یابد.

۱۶۷ اثر فناورانه به دبیرخانه جشنواره ارسال شد

دبیر جشنواره علمی و فناوری جهادگران بسیج استان مرکزی نیز بیان کرد: این جشنواره با هدف تقویت روحیه خودباوری علمی و کمک به بازدارندگی در مقابل فشارهای دشمن برای جلوگیری از پیشرفت علمی کشور و همچنین نمایش قدرت و اقتدار بسیج در جهت حفظ و تداوم ارزش‌ها و گسترش دستاوردهای انقلاب اسلامی و همچنین ترویج فرهنگ جهاد روحیه علمی و امید و نشاط در بین جوانان و بسیجیان استان مرکزی برگزار شد.

علی رحیمی افزود: از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۲ فعالیت این جشنواره در ۵ کمیته علمی و ارزیابی، برنامه ریزی و پشتیبانی، اجلاسیه و تبلیغات، روابط عمومی و ارتباطات و نظارت و بازرسی آغاز شده است.

وی گفت: کمیته علمی جشنواره ذیل شورای علمی فعالیت خود را با حضور اساتید استان از دانشگاه‌های مختلف استان آغاز کرده و تا پایان سال ۱۴۰۲ آماده دریافت آثار بود.

رحیمی تاکید کرد: در این بین ۱۶۷ اثر فناورانه به دبیر خانه جشنواره از سراسر استان ارسال شد و کمیته با برگزاری ۳۰۰ نفر ساعت جلسه آثار را بررسی و ۶۸ اثر را شایسته داوری دانست.

دبیر جشنواره علمی و فناوری جهادگران بسیجی استان مرکزی با اشاره به هم افزایی و همکاری دانشگاه‌های استان در این جشنواره گفت: در مجموع از آثار دریافتی، یک اختراع شایسته تقدیر، ۶ طرح به عنوان طرح فناورانه و ۷ اثر شایسته شرکت در نمایشگاه جمعی جشنواره و ۲ پایگاه به عنوان پایگاه علمی و پژوهشی نمونه و ۶ نفر از اقشار مختلف بسیج به عنوان اقشار دانشور نمونه برگزیده و تقدیر شدند همچنین از ۳ استاد حوزه علم و فناوری تجلیل شد.

رحیمی بیان کرد: بیش از ۲۱۰ جلسه با حوزه فناوری و مراکز دانش بنیان و هسته‌های فناوری برگزار شد که خروجی آن منجر به احصای بیش از ۱۴۶ نیاز فناورانه استان شد و بیش از ۵۰ تیم دانشجویی در استان مرکزی ساماندهی شدند و به ۳۲۰ نفر ساعت، آموزش ارائه شد.

کد خبر 6100618

دیگر خبرها

  • شمار زیادی از دانشگاه‎های مرکزی محدودیت پذیرش دانشجو دارند
  • فرصت داوطلبان کنکور برای ویرایش دروس و ترمیم نمرات از ۲۱ اردیبهشت
  • شهید مطهری مسیر حرکت جوانان را به سمت آموز‌های دینی سوق داد
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد